Boldvin želi nastavak snimanja filma "Rust" kako bi isplatio nagodbu s porodicom ubijene snimateljke

Manje od mesec dana nakon što je porodica preminule snimateljke Haline Hačins podnela tužbu protiv producenata filma "Rust", glumac Alek Boldvin pokušava da se zaštiti od svih potencijalnih tužbi.

"Ovo je redak slučaj u kojem je sistem podbacio i neko mora biti zakonski odgovoran za tragične posledice. Ta osoba nije Alek Boldvin", stoji u zahtevu za arbitražu koju su podneli Boldvin i advokat Luk Nikas.

Osim što se poziva na stavku u svom ugovoru koja ga osigurava da bude obeštećen u svim trenutnim i budućim tužbama (s plaćenim sudskim troškovima), glumac traži i nastavak snimanja kako bi zaradom delom pokrili nagodbu s porodicom Hačins.

Boldvin je rekao da su tužbe usmerene protiv onih koji imaju "duboke džepove", a ne protiv onih koji su bili potencijalno nemarni u ovom slučaju i odgovorni za pucanj koji je usmrtio Hačinsovu i ranio reditelja Džoela Souzu.
 
Boldvin pak optužuje supruga preminule da je neiskren i da samo traži veliku isplatu.
 
Ovakve izjave glumca su izazvale advokate Meta Hačinsa da reaguju na Boldvinov zahtev za arbitražu.
 
"Alek Boldvin ponovno pokušava da izbegne odgovornost za svoje nepažljive postupke pre i na dan snimanja koji su rezultirali smrću Haline Hačins, a to je vidljivo i po zahtevu za arbitražu kako bi se zaštitio od ostatka produkcijske kompanije iza filma 'Rust'. Sramotno je da Boldvin tvrdi da su Hačinsovi postupci sprečili dovršavanje snimanja. Jedini postupak koji je snimanje okončao je Boldvinovo ubijanje Haline Hačins", naveo je advokat, prenosi B92 pisanje portala index.hr.
  • Neko

    15.03.2022 09:24
    Konacno je Boldvin dobio "zanimaciju" u zivotu, a ne samo da besomucno stanca decu! Covek postao degutantan! Karma is a bich!
  • Rus

    14.03.2022 11:51
    Pocetak
    Boldvin je ispalio prvi metak na Ukrajinu
  • Mirko & Slavko

    13.03.2022 23:32
    Glumci ne moraju da znaju baš ništa o oružju. Za to postoje stručnjaci oružari koji su deo filmske ekipe. Ovde je podbacio oružar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.