Šon Pen pozvao na bojkot dodele Oskara ako se Zelenskom ne dozvoli da održi govor

Američki glumac Šon Pen (61) pozvao je Holivud da bojkotuje dodelu nagrada Oskar ukoliko se predsedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskom ne pruži prilika da večeras govori na svečanoj dodeli.

"Pozivam sve koji učestvuju da shvate, iako razumem da je možda ovo njihov trenutak da se proslave nekim filmom, da će više da zasijaju ako iskažu protest i bojkotuju dodelu Oskara", kazao je Pen.

Pen je osvojio dva Oskara i obećao je da će "minirati" javno dodelu nagrada ukoliko Zelenskom ne daju da se obrati.

Jedna od voditeljki ceremonije, Ejmi Šumer, iznela je prošle nedelje ideju da Zelenski govori na dodeli nagrada.
 
"Kako sam razumeo, doneta je odluka da se to ne učini. Ukoliko Akademija koja dodeljuje nagrade to ne dozvoli, ako oni ne smatraju da treba da podrže lidere u Ukrajini, gde lete meci i bombe, dok istovremeno pokušavaju da zaštite ukrajinsku decu, onda mislim da je ovo najšokantiniji momenat u istoriji Holivuda", kazao je Pen.
  • Enđi

    29.03.2022 14:24
    S.Pen
    Sirotinja pravoslavna neznate ništa ponuditi.Niko neće s vama...
  • Mickey

    28.03.2022 20:11
    Kaki glumac
    Taki i komentar, na zalasku karijere svaka senzacija je dobrodošla. Pola glumaca nije još ni čula za borbe u Ukrajni, a druga polovina kad im kažeš Ukrajna pomisle na neko egzotično jelo.
  • Radoznala

    28.03.2022 19:05
    Iiiii...?
    Sta bi? Je l' ih zapalio ili odlozio show?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.