Džim Keri najavio da završava karijeru

Poznati glumac Džim Keri otkrio je da razmišlja o povlačenju iz glume kao i da je prilično ozbiljan u svojoj nameri, a da će penziju prekinuti samo ako se pojavi pravi projekt.

Keri je to kazao u intervjuu za Access Hollywood.

Rekao je da je gotovo završio s Holivudom, ali bi mogao razmisliti o povratku ako se pojavi značajan projekt.
 
"Odlazim u penziju. Prilično sam ozbiljan", otkrio je glumac dok je razgovarao o svom novom filmu "Sonic the Hedgehog 2".
"Ako anđeli donesu scenario koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će biti veoma važno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti s karijerom, ali pravim pauzu", poručio je.
 
Keri je objasnio da uživa u mirnom životu i mirnijim aktivnostima, poput slikanja.
 
"Stvarno volim svoj miran život i zaista volim da stavljam boje na platno. Osećam da, ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti, imam dovoljno", rekao je, uz zaključak da je dovoljno radio.
 
Kao jedan od razloga za mogući prekid glumačke pauze pomenuo je želju glumice Doli Parton da tumači ulogu njenog "muzičkog partnera" Portera Vagonera u biografskom filmu o njenom životu, zbog čega bi se, kaže, vratio glumi.
  • Realista

    05.04.2022 21:29
    zbir
    Džim Keri je dokaz da inteligencija, empatija i logika mogu da unište čoveka u današnjem svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.