Britanska kraljica dobija svoju Barbi lutku povodom 70 godina na tronu

Britanska kraljica Elizabeta II dobiće Barbi lutku sa svojim likom za platinasti jubilej od strane proizvođača igračaka Matel.
Lutka će biti puštena u prodaju danas, na 96. rođendan kraljice.
Ona je deo Barbi kolekcije, za koju kompanija kaže da odaje počast "vizionarskim pojedincima sa izuzetnim uticajem i nasleđem", piše BBC.
Kolekcija je lansirana prošle godine sa lutkom američke glumice Lusil Bol.
 
 
Barbi lutka kraljice Elizabete II puštena je u prodaju povodom proslave 70 godina na tronu.
 
Obučena u haljinu boje slonovače sa plavom trakom, lutka ima detalje iz njene prošlosti. Nosi tijaru koju je kraljica nosila na dan venčanja, i ružičaste i plave trake po uzoru na one koje su joj poklonili njen otac Džordž VI i deda Džordž V, kažu u kompaniji.
  • Body positivity

    22.04.2022 23:00
    Ovi i kraljicu stanjili… Čemu?
  • Marija

    22.04.2022 13:31
    Mogli su se bar malo vise potruditi, ovako izgleda kao sa vasara.
  • 002211

    22.04.2022 05:24
    Ni nalik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.