VIDEO: Bono nastupio u stanici metroa u Kijevu, pevao za mir s vojnicima

Irska rok zvezda Bono pohvalio je borbu Ukrajine za "slobodu" u nastupu u stanici metroa u centru Kijeva danas, gde je takođe izgovorio sopstvenu molitvu za mir.

Sa platforme metro stanice u Kijevu, 61-ogodišnji frontmen grupe U2 odsvirao je klasike "Sunday Bloody Sunday", "Desire" i "With or without you".

"Ljudi u Ukrajini ne bore se samo za svoju slobodu, vi se borite za nas koji volimo slobodu", rekao je Bono za vreme pauze.

On je pomenuo i bivše sukobe u Irskoj i govorio o teškoćama koje je imala zemlja sa moćnijim susedom.
 
"Molimo se da vi možete uskoro da uživate u delu tog mira", rekao je Bono.
 
 
Nenajavljeni nastup Bona, dugogodišnjeg humanitarnog aktiviste održan je dok su sirene odzvanjale u glavnom gradu Kijeva i dok se vode borbe na istoku zemlje.
 
U jednom trenutku Bono je pozvao ukrajinskog vojnika da peva sa njim i pozvao svet da podrži Ukrajinu u ratu uz pesmu "Stand by me".
 
On je nastupio sa gitaristom U2 pred malom grupom obožavatelja, među kojima i pripadnika ukrajinske vojske.
  • Gari021

    09.05.2022 23:21
    Bono=vnogo.
  • boger

    09.05.2022 13:39
    Samo im je još ovaj falio
    Kad im Pol Hjuson zapeva na stratištu to znači da su ugasili. Možda ipak ima nade ako pretpostavimo da bivša rok zvezda nije imala pojma gde se nalazi...
  • podrška

    09.05.2022 10:28
    Tako su i Rusi nama 1999 slali Kozake da nam odigraju kazačok i hor Aleksandrov koji nam je pevao isto kao sada Bono Ukrajincima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.