"Sve što nisu uspeli dejtoni, NVO, evropski predstavnici, uspela je neobična žena sa lavorom"

Predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta privukla je pažnju publike u regionu i ostatku Evrope.
"Sve što nisu uspeli dejtoni, NVO, evropski predstavnici, uspela je neobična žena sa lavorom"
Foto: 021.rs (Ilustracija/Zemlja gruva/Gloria Glam)

Njena koleginica, umetnica Ida Prester, frontmenka sastava Lollobrigida, komentarisala je koliko velik uticaj na zbližavanju ljudi ima Konstrakta.

Kako kaže, sve što decenijama nisu uspeli "dejtoni, NVO, ni visoki evropski predstavnici, uspela je neobična žena sa lavorom", dodajući da je Konstrakta "pametna, draga i van svih klišea".

"Čitam naslove i komentare, cela regija svim srcem navija, Konstrakta je naša. Sva plemena, zastave i entiteti... Možda je samo glitch u matrix-u, iluzija ili utopija, al baš budi nadu. Takav je taj naš balkan, stari zavodnik, taman kad ga precrtaš i odustaneš, on izvede neku magiju i opet mu sve veruješ. A možda stvarno najbolje tek sledi", napisala je Ida Prester.

  • ne mogu da složim

    13.05.2022 23:10
    @ Vesna
    izvini, peva li ona ili recituje?
  • Zoki021

    13.05.2022 18:57
    uspeh
    Uspeo je Balašević mnogo ranije i mnogo pre ove pevačice.
  • Vesna

    13.05.2022 15:44
    Šta reci
    Šta reci a da već nije rečeno o Konstrakti. Ne treba vise trošiti reci, treba je samo gledati i ona će posložiti sve kockice, sve će doći na svoje, i kao beli andjeo,dodirnuce sve duše i uci u svačije srce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.