VIDEO: Ovo je video zbog kog je glumac Morgan Frimen na crnoj listi Putina

Morgan Frimen se zbog jednog snimka našao na novoj crnoj listi Vladimira Putina.
"The Washington Post" piše kako je ime Morgana Frimena donekle iznenađujuće među svim tim političarima, a navode kako su Rusi u objašnjenju naveli kako je Frimen objavio video u kojem "optužuje Rusiju za urotu protiv SAD-a i poziva na borbu protiv naše zemlje".
Video je snimljen 2017. u produkciji Odbora za istraživanje Rusije (Committee to Investigate Russia). U njemu glumac alegorijski, prepričavajući izmišljeni filmski scenario, govori o političkom putu i usponu Vladimira Putina, a spominje i kako koristi društvene mreže kako bi širio svoju propagandu.
Mesto na tom popisu, koji je objavilo rusko ministarstvo spoljnjih poslova, znači da navedena 963 Amerikanca ne smeju da uđu u Rusiju, a sama lista ima pretežno simboličan značaj. Na njemu su i Džozef Bajden i Kamala Haris.
 
  • cccc

    31.05.2022 11:10
    @Kokša iz Karlovaca
    "Zaista bi i meni bila čast biti na Putinovoj crnoj listi.
    Kao što bi svakom iole normalnom čoveku koji je protiv ratnih zločina, to bila člast." Vama je ocigledno "clast" da podrzavate ratne zlocine NATO, i kad im konacno neko stane na put vicete "vidi ga sto pravi probleme" ili "ratni zlocin!" (mada mi nije jasno koji su ratni zlocin u Ukrajini pocinili Rusi). Po misljenju NATOfila smo valjda i mi podmetnuli zemlju pod njihove bombe, ili se to nije desilo, da to nije primer ruske "maliciozne propagande"?!
  • Džoni Vajsmiler

    23.05.2022 20:34
    SLOVENI
    Sloveni su i ustaše i Bugari i staljinisti i KGB i VMRO i ......isto kao i Putinisti, .......
  • Ant

    23.05.2022 19:36
    Jadna spodoba
    Ovo kanda generalno mrzi Slovene.Lajao je svojevremeno i protiv Srbije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.