Kevin Spejsi: Otići ću u Britaniju i suočiti se s optužbama za seksualne napade

Oskarom nagrađeni glumac Kevin Spejsi rekao je da će se dobrovoljno pojaviti u Britaniji "čim bude moguće" kako bi se suočio sa optužbama za seksualno uznemiravanje.
Prošle nedelje je britansko državno tužilaštvo objavilo da je odobrilo podizanje optužnice protiv Spejsija (62), koja ga tereti po četiri tačke za seksualni napad na trojicu muškaraca i za navođenje jedne osobe na seksualnu aktivnost bez pristanka.
Policija je izvestila da su se navodni napadi dogodili između marta 2005. i aprila 2013. - četiri u glavnom gradu i jedan u Gločesterširu. Oni se odnose na jednog muškarca koji je sada u četrdesetim i dvojicu muškaraca koji su sada u tridesetim godinama života.
Portparol britanskog državnog tužilaštva je kazao da će Spejsi biti optužen bude li uhapšen u Engleskoj ili Velsu.
 
Informacije o optužbama usledile su nakon proučenih dokaza koje je policija prikupila u sklopu prethodne istrage o optužbama za seksualno zlostavljanje protiv glumca, koja je započela 2017. godine.
 
"Jako cenim saopštenje tužilaštva u kojoj pažljivo podsećaju medije i javnost da imam pravo na pošteno suđenje i da sam nevin dok se ne dokaže suprotno", prenosi "Good Morning America" glumčevu izjavu.
 
"I iako sam razočaran njihovom odlukom o nastavku procesa, dobrovoljno ću se pojaviti u Ujedinjenom Kraljevstvu čim to bude moguće i braniti se od ovih optužbi. Uveren sam da ću uspeti da dokažem svoju nevinost", poručio je Spejsi.
  • Banderaš

    11.06.2022 14:52
    Karamela
    Sada može da glumi Karamelu.
  • Scotch Bonnet

    01.06.2022 16:42
    Kad će da glumi Tuđmana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.