Kvin nastupio na proslavi 70 godina vladavine Elizabete Druge, kraljica gleda od kuće

Veliki koncert u čast 70 godina vladavine Elizabete Druge počeo je u Londonu nastupom legendarne britanske grupe Kvin sa vokalom Adamom Lambertom pred nekoliko hiljada gledalaca - ali bez kraljice.

Ona se povukla zbog umora.

Grupa "Djuran Djuran" i pevači Ališa Kiz, Andrea Bočeli, Rod Stjuart i Džordž Ezra smenjivaće se na bini postavljenoj ispred Bakingemske palate.

Koncert je počeo pesmama "We Will Rock You" i "Don't Stop Me Now" grupe "Kvin" pred oko 22.000 ljudi, među kojima je 5.000 medicinskih radnika koji su igrali ključnu ulogu za vreme epidemije korona virusa.

U publici su članovi kraljevske porodice, među kojima princ Čarls i njegov sin Vilijam sa suprugom Kejt i dvoje od troje dece, Džordžom i Šarlot.
 
Međutim, kraljica (96), koja je zvezda večeri, odlučila je zbog krhkog zdravlja da koncert prati na televiziji.
  • Banderaš

    05.06.2022 04:51
    Pink hepi
    Hleba i igara,na to nije niko imun. I dok se britanija(kao i srbija) nalazi u strahovitoj privrednoj situaciji država ih zabavlja pevačicama i klovnovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.