Prepucavanja: Mask kaže da je Tramp prestar da vodi SAD, Tramp tvrdi da je Mask glasao za njega

Donald Tramp pojačao je napade na izvršnog direktora Tesle Ilona Maska, nakon što je Mask rekao da je Tramp prestar da postane sledeći američki predsednik i da bi trebalo da "otplovi u zalazak sunca".
Bivši američki predsednik je rekao da ga je Mask molio za državne subvencije, u poruci na svojoj aplikaciji za društvene medije "Truth Social".
"Kada je Ilon Mask došao u Belu kuću tražeći od mene pomoć za sve njegove brojne subvencionisane projekte, bilo da se radi o električnim automobilima koji ne voze dovoljno daleko, automobilima s autopilotom koji se sudaraju ili raketama koje ne stižu nigde, rekao mi je da je veliki obožavalac Trampa i republikanac. Mogao sam reći 'baci se na kolena i moli' i on bi to učinio", napisao je Tramp.
Kao odgovor, Mask je tvitao "Lmaooo" - skraćenicu za umirem od smeha.
 
Mask je rekao: "Ne mrzim tog čoveka, ali vreme je da Tramp okači šešir i otplovi u zalazak sunca".
 
Mask je ranije rekao da je sklon da podrži guvernera Floride Rona Desantisa za predsednika 2024. i ocenio da bi Desantis lako pobedio predsednika Džozefa Bajdena na izborima.
 
Maskove primedbe bile su odgovor na komentare koje je Tramp izneo na političkom skupu gde je Maska nazvao vrhunskim muljatorom jer je tvrdio da nikada nije glasao za republikance do juna ove godine.
 
"Kazao mi je da je glasao za mene", rekao je Tramp.
  • BGD 011

    13.07.2022 23:22
    Metuzalem...
    Iluzorno je prepucavati se da li bi ovaj ili onaj pobedio Bajdena na sledecim izborima. Covek (Bajden) je dementan i samo je figura velikih korporacija. Jednostavno Bajden cesto ne zna gde se nalazi i zasto je tu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.