FOTO: Vučić dodelio Zlatne medalje za zasluge Andrei Bočeliju i Marizi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je večeras Zlatnu medalju za zasluge jednom od najboljih svetskih tenora Andrei Bočeliju i portugalskoj pevačici Marizi.

"Posebna mi je čast da večeras dodelim Zlatnu medalju za zasluge Andrei Bočeliju, jednom od najvećih tenora današnjice i umetniku koji, kroz jedinstvenu i fascinantnu strast u interpretaciji, publici širom sveta poklanja nezaboravne emocije i spektakularan doživljaj muzike", napisao je Vučić na Instagram profilu budućnostsrbijeav.

Vučić je odlikovao i portugalsku pevačicu fado muzike Marizu.

"Zlatnu medalju za zasluge dodelio sam umetnici vrhunskog talenta, nestvarnog glasa i umetničkog izraza, veličanstvenoj kraljici fada čijoj se harizmi i nastupu klanja svetska umetnička scena", naveo je Vučić.
 
 
Bočeli večeras ima koncert na platou ispred zgrade beogradskog Geozavoda, dok će Mariza na istoj lokaciji nastupiti sutra.
  • Miki

    24.07.2022 08:10
    Koga još nije odlikovao? E jesu nam ti stranci silno zaslužni, a za to su i debelo plaćeni. Koliko li je dece moglo za te novce biti lečeno?
  • Z

    23.07.2022 10:39
    Gospon Aco kako komentarišete da je u Grčkoj pao avion pun jedrog, domaćeg oružja prodanog Ukrajincima? Načuli smo da je Putin nenormalno namastio močugu već.
    - Ustaše!!!!
    - Kakve bre ustaše Aco, prodo si avion oružja Ukrima, presaberi se.
    - Ustaše mi ne daju da se krećem!!!
    - Aco, ajmo opet, ali polako. Prati me sad. Ti - pare - oružje - Ukri - zajeb - ponoćni pozivi s ruskog broja - čaj s novičokom.
    - Ustaše bre, ustaše!!!
  • Ех

    23.07.2022 10:15
    А Аца Лукас?
    Већи страначки бот од ово двоје заједно?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.