Džoni Dep zaradio 3,5 miliona evra od prodaje svojih slika - za samo nekoliko sati

Džoni Dep je zaradio oko tri i po miliona evra samo nekoliko sati nakon što je na Instagramu najavio prodaju svojih slika.
Holivudski glumac danas je objavio da će svoju debitantsku kolekciju "Prijatelji i heroji" staviti na prodaju preko londonske galerije "Castle Fine Art".
Slike su posvećene osobama koje su ga najviše inspirisale u karijeri: gitaristi Rolingstonsa Kitu Ričardsu, oskarovcu Al Pačinu, kultnom kantautoru Bobu Dilanu i divi zlatnog doba Holivuda Elizabet Tejlor.
Svih 780 radova prodato je za samo nekoliko sati, po ceni od 4.000 dolara za pojedinačne slike do 16.000 za kolekciju.
 
"Oduvek sam koristio umetnost da izrazim svoja osećanja, da promišljam i da se odužim onima koji mi najviše znače – porodici, prijateljima i ljudima kojima se divim", istakao je glumac.
 
Slike su ga, kako kaže, uvek okruživale, ali ih je čuvao za sebe.
  • Boki

    29.07.2022 12:00
    Stvarno se pitam koji se to imbecili toliko "lože" na inače beskorisna glumatala, trčkarala za loptom, mlatarače reketima i njima slične ili na blejače u mikrofon da to prelazi zdrav razum. Stvarno je ljudska glupost veća od svemira.
  • Realista

    29.07.2022 07:27
    flashback
    Amber gle'a, neveru'e!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.