VIDEO Vil Smit se u video poruci izvinio Krisu Roku: Tu sam kad budeš spreman da razgovaramo

Popularni holivudski glumac Vil Smit, na svom Instagram nalogu, objavio je video u kojem se obratio Krisu Roku, uputivši mu izvinjenje povodom šamaranja na večeri dodele Oskara 2022.

Smit je naveo da se "duboko kaje", a video počinje rečima: "Prošao je minut".

"Tokom prethodnih nekoliko meseci, mnogo vremena sam proveo u razmišljanju i radu na sebi. Postavili ste veliki broj korektnih pitanja, za koje mi je bilo potrebno neko vreme da odgovorim", rekao je glumac.

Naveo je zašto se nije izvinio Roku tokom govora na dodeli Oskara.
 
"Tada mi je bila pomućena svest. Poslao sam Krisu poruku i dobio odgovor da još uvek nije spreman da razgovara i da će mi se, kada bude spreman, javiti. Tako da ću ti reći ovo Krise – izvini. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kada god budeš hteo da razgovaraš", poručio je.
 
Takođe se izvinio majci Krisa Roka, njegovoj porodici i bratu Toniju Roku, koji je glumio u sitkomu "All of Us" u režiji Vila Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 
Podsetimo, Vil Smit je, na dodeli Oskara, izašao na scenu i udario komičara Krisa Roka, voditelja ceremonije, nakon što se našalio na račun obrijane glave Smitove supruge.
 
Džejda Pinket Smit je ostala bez kose zbog alopecije, autoimunog stanja koji dovodi do gubitka kose.
  • Dragan

    14.08.2022 10:15
    Ah
    Onaju vređao ženu,a on se izvinjava.Da sieni dopao šaka nebi bio samo šamar.Šali se na članove svoje porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.