Dua Lipa počasna ambasadorka Kosova

Predsednica Kosova Vjosa Osmani uručila je u petak titulu "počasni ambasador Kosova" svetski poznatoj albanskoj pevačici Dua Lipi.
Osmani se tom prilikom u ime svih građana Kosova zahvalila Lipi na svemu što je učinila da se glas Kosova čuje svuda u svetu, navodi se u njenom postu na Fejsbuku.
Vjosa je dodala da Dua Lipa koristi svoj glas i talenat, ne samo da ponudi svetu pesme koje ostavljaju trag, već i, kako je navela, da predstavi najbolju sliku Kosova svuda u svetu.
 
Dua Lipa je britanska pevačica poreklom sa Kosova.
  • Ta

    07.08.2022 11:03
    Ona
    Jel to ona sto je snimala spotove u nasim srusenim crkvama?? I kakvo je to zvanje ako KIM nije drzava?
  • Синиша

    06.08.2022 21:00
    Липа?
    Само да питам, не знам. Да ли реч липа има неко значење на арбанском језику?
  • aq

    06.08.2022 20:11
    Poslusam nekad albansku muziku i neverovatno koliko su svi talentovani i koliko imaju ukusa za razliku od nasih "pevaca", imaju stil i za muzicke i modne trendove i uopste nije cudno sto se svi polako probijaju na svetsku scenu.
    Ovi nasi imaju jedino talenat za praznu pricu i samohvalisanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.