VIDEO Finska premijerka: Sposobnost da obavljam dužnosti nije bila narušena tokom te žurke

Finska premijerka Sana Marin izjavila je da je uradila test na drogu, nakon što se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima.

"Danas sam uradila test na drogu i rezultati će doći za nedelju dana", rekla je Marin.

Dodala je da nikada u životu nije koristila drogu.

Kako je rekla, njena sposobnost da obavlja dužnosti tokom te noći ostala je nenarušena i napustila bi žurku da je morala da radi.
 
 
Finska premijerka suočila se sa kritikom opozicionih partija, a jedan od lidera opozicije tražio je da ona uradi test na drogu, nakon što se pojavio taj video snimak.
  • cica

    21.08.2022 19:46
    Premijerka Finske
    Odvratno ponasanje! Ovaj svet je definitivno poludeo. Ako nije drogirana, alkoholisana je itakav snimak u javnosti govori “ko im kroji kapu” u ovim turbulrtnim politickim i vojnim zbivanjima..
  • Lanmi

    21.08.2022 02:31
    Pobogu
    Pa ne zive oni pod autokratskim rezimom gde jedan covek odlucuje o svemu, narod Finske se na referendumu vecinski izjasnio da je za ulazak u severnoatlantsku alijansu, vide da je bacuska sad mnogo spremniji no onomad kad su dobili po nosu od jedne Finske, ako zele i naravno ako clanovi zele da ih prime, a Turska ih ne zeli u alijansi, nek se pridruze ostalim slugama SADa, pokoreni bez ispaljenog metka, cak ce biti u obavezi da placaju iz budzeta neku cifru tipa 1 ili 2% od ukupnog, danak u krvi je takodje uslov, samo u savremenom svetu, gde nemas mogucnost da napredujes do velikog vezira. I Srbija ce jednog dana biti za ulazak, kad vecina svedoka 1999. Bude 2 metra dole, a nova generacija ne bude bas ni imala mogucnost da bira.
  • Ranko

    20.08.2022 08:02
    Nema provoda bez narodnjaka janjentine i volina u skupim odelima. Jos ako moze na račun opštine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.