FOTO: Finska premijerka se ponovo izvinjava, ovaj put zbog fotografije dve žene u toplesu

Finska premijerka Sana Marin izvinila se finskoj javnosti, nakon što je objavljena fotografija na kojoj se u zvaničnoj letnjoj rezidenciji za finske premijere vide dve žene kako poziraju u toplesu.

Fotografija je objavljena nakon što je snimak na kojem se vidi Marin kako pleše i peva sa prijateljima procureo u javnost i pokrenuo debatu o ponašanju premijerke.

Ona je potvrdila da je fotografija snimljena u kupatilu u zvaničnoj rezidenciji nakon muzičkog festivala početkom jula. Premijerka Marin se ne pojavljuje na slici.
"Po mom mišljenju, ta fotografija nije prikladna, izvinjavam se zbog toga. Ta fotografija nije trebalo da bude snimljena", izjavila je Marin, prenosi finska televizija ILE.
 
Ona je rekla da je okupljanje posle festivala bila privatna zabava i da su imena svih gostiju dostavljena obezbeđenju koje nadgleda imanje na kojem se rezidencija nalazi.
 
 
Jedna od žena na fotografiji navodno je na društvenim mrežama objavila fotografiju. Ona je uklonjena ubrzo nakon što su mediji počeli da izveštavaju o njoj.
 
Finska premijerka je krajem prošle godine uputila javno izvinjenje, nakon što se zabavljala po noćnim klubovima do ranih jutarnjih sati bez službenog telefona, zbog čega je propustila upozorenje da je bila u kontaktu sa osobom pozitivnom na korona virus.
 
Rezultat testa je kasnije pokazao da se premijerka nije zarazila.
  • @/

    25.08.2022 12:01
    Pa ovim mogu samo da joj podignu rejting, nije Finska Rusija/Srbija
  • Paor

    25.08.2022 10:25
    @pera
    Polarnog tigra sa kljovama koji sa jedne strane ispusta naftu a sa druge ugalj!
  • Vule

    25.08.2022 10:19
    sve mi se više dopada
    uf :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.