Pevačica Zaz vraćena sa kanadske granice jer nije vakcinisana

Francuska pevačica Zaz, svetski poznata po pesmi "Je veux", morala je da odloži planirane koncerte u Kvebeku jer je vraćena sa kanadske granice zato što nije primila vakcinu protiv korona virusa.

Kako je prenela francuska onlajn televizija BFMTV, Zaz je na Fejsbuku napisala da je odložila koncerte zakazane u septembru jer su u Kvebeku na snazi zdravstvene mere protiv korona virusa.

Zaz je rekla da je preležala bolest i da je do sada imala koncerte u inostranstvu gde je ponekad boravila u izolaciji i stalno išla na testiranje.
Zaz je u oktobru 2021. objavila peti album "Isa". Pevačica će 2025. godine igrati u mjuziklu o slavnoj Edit Pjaf u produkciji Tomasa Langmana.
 
Pevačica čije je pravo ime Izabel Žefroastekla je svetsku slavu sa pesmom "Je veux" sa istoimenog prvog albuma 2010. godine.
 
Ima prepoznatljiv glas koji neki porede sa glasom Edit Pjaf, piše pesme i njena muzika predstavlja mešavinu stilova – džeza, soula i francuske šansone.
  • Aca

    23.10.2022 11:00
    Sloboda
    Oni nikom ne cine zlo . U ovom ludom vremenu oni razmisljaju , zive i rade jos uvek u skladu sa principima slobodoumnog dela covecanstva. Mislim da je taj izbor nacina zivota kao i zrtva koju podnose za respekt . Rade ispravno svaka im cast !!!
  • Korona

    15.09.2022 22:44
    Auuu kakva glupa’a hahahaha
  • Igor

    15.09.2022 19:08
    Pored Novax-a antivakcinaši sada imaju novog heroja, tj. heroinu. Život je lep kad si glup.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.