Dejvid Bekam čekao više od 12 sati da bi odao počast kraljici Elizabeti

Bivši kapiten engleske fudbalske reprezentacije Dejvid Bekam čekao je više od 12 sati kako bi odao počast preminuloj kraljici Elizabeti Drugoj u Vestminsterskoj palati.

"Mislio sam da ako dođem u dva ujutru da će biti manja gužva, ali sam se prevario. Teško je za naciju, teško je za sve. Mislim da svi to osećaju i naše misli su sa kraljevskom porodicom", rekao je Bekam.

Naveo je i da ga je svaki put kada je intonirana himna pred utakmicu "preplavila emocija".

"Najznačajniji trenutak za mene bio je kada sam dobio Orden Britanske imperije. Poveo sam sa sobom baku i dedu, oni su pravi rojalisti. Imao sam toliko sreće što sam mogao da doživim takve trenutke u svom životu, što sam mogao da priđem Njenom veličanstvu“, dodao je Bekam.
 
Kraljica je umrla u četvrtak, 8. septembra, u 96. godini, a na vlasti je provela više od 70 godina.
  • Pa

    17.09.2022 07:05
    Pa
    Pa i red je bio,obzirom daga je ista ta Kraljica nacinila,serom i uvela u Monarhiju i dodelvsi mu manje imanje koje ide uz svaku titulu!
  • Aleksandar974

    17.09.2022 06:09
    Sigurno je stajao u redu.
  • Pa šta

    16.09.2022 23:35
    Pa nije ga nilo terao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.