VIDEO: Tom Hardi osvojio zlatnu medalju na turniru u džiju-džicuu

Glumac Tom Hardi iznenadio je prisutne na malom turniru u brazilskom džiju-džicuu održanom tokom vikenda u Velikoj Britaniji, kada se pojavio kao jedan od takmičara i na kraju odneo zlatnu medalju.

Šon Rosborou, sponzor događaja organizovanog u sali za fizičko srednje škole u gradiću Milton Kins, rekao je za "Dejli Mejl" da su organizatori i ranije znali da će Hardi učestvovati, ali su odlučili da to ne odaju javnosti, kako se ne bi stvorila pometnja.

Glumac, koji je vlasnik plavog pojasa u ovoj borilačkoj veštini, počeo je da trenira tokom priprema za film "Warrior" 2011. i od tada je veran džiju-džicuu.

Kao i u filmu, i uživo se pokazao kao izuzetan protivnik i pobedio sve takmičare u svojoj kategoriji.
 
Kako je jedan od njih rekao za Gardijan, Hardi je "zaista fin lik" i rado se fotografisao sa svima koji su to poželeli.
 
 
Ovo nije prvi put da se glumac iznenada pojavi na nekom turniru. U avgustu je osvojio Otvoreni šampionat u džiju-džicuu koji se održavao u Volverhemptonu u Engleskoj.
 
"Odmah sam ga prepoznao. Svi znaju kako izgleda Tom Hardi, zar ne? Bio sam šokiran. Rekao je: 'Samo zaboravi da sam to ja i radi šta bi i inače radio'", ispričao je jedan od njegovih tadašnjih protivnika Deni Eplbi, koji je ocenio da je glumac "zaista snažan".
 
"Verovatno je najjači protivnik kog sam imao. Definitivno je dorastao ulozi Bejna", dodao je on, misleći na Hardijev lik iz filmova o Betmenu.
  • 002211

    23.09.2022 10:40
    Pravi muškarac.
  • Mr.No

    22.09.2022 20:45
    Tom Hardy je car!
  • Ante

    22.09.2022 07:06
    Ома у Украјину да помогне...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.