VIDEO: Elton Džon nastupio u Beloj kući, rasplakao Bajdena

Američki predsednik Džo Bajden, prva dama Džil Bajden i oko 2.000 obožavalaca u petak su u na južnom travnjaku Bele kuće uživali u nastupu muzičke legende i aktiviste Eltona Džona.

Slavni muzičar je trenutno na dugoj oproštajnoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Britanska superzvezda je pod otvorenim nebom uz horsku pratnju izvela hitove kao što su "Rocketman", "Your Song" i "Tiny Dancer", što je u jednom trenutku Bajdena i rasplakalo.
"Kao i brojni drugi Amerikanci, naša porodica voli njegovu muziku. Može se reći da je muzika Eltona Džona promenila naše živote", rekao je Bajden, predstavljajući pevača.
 
Muzičar, koji je odbio da nastupi na inauguraciji bivšeg predsednika Donalda Trampa, pristao je da nastupi za porodicu Bajden. On je jedna od nekolicine slavnih zvezda koje su se posle više godina vratile u Belu kuću.
 
 
Njegov nastup bio je deo proslave u čast ljudima koje je Bela kuća nazvala svakodnevnim herojima: medicinskim sestrama, zaposlenima u hitnoj pomoći, učiteljima LGBTQ+ zagovornicima i aktivistima.
 
Elton Džon je rekao da je nastup u Beloj kući "šlag na torti" karijere tokom koje je dobio priliku da nastupa u predivnim dvoranama širom sveta.
 
U pauzama između pesama govorio je o svojoj borbi protiv HIV-a/AIDS-a i pohvalio bivšeg predsednika Džordža Buša, republikanca, za napore koje je uložio u borbu protiv AIDS-a u Africi putem Programa hitnog plana predsednika SAD-a za pomoć od AIDS-a (PEPFAR).
  • Ivana

    25.09.2022 20:37
    Hvala za video u ovom tesktu i mogućnost da i mi odgledamo koncert.
  • Koni

    24.09.2022 18:23
    Bolje da je plakao nego da su upisao.Verovatno nosi pelene.
  • prrrdddd

    24.09.2022 11:43
    Sreća što je koncert bio na otvorenom, da je bio u zatvorenom Elton Džon bi se rasplakao zbog Bjadenovog pratećeg vokala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.