Tom Henks obožavaoce ubacio u "veliki rebus": Rekao da je snimio samo četiri dobra filma

Tom Henks, koji je igrao u 52 filma, kaže da je ipak snimio samo "četiri koja su baš dobra".
Obožavaoci slavnog glumca sada pokušavaju da pogode na koje filmove Henks misli.
Glumac je postao popularan osamdesetih, kada je glumio u filmovima uključujući Splash! (Sirena) Big (Veliki) i The Burbs (Komšije uz pakla). 
Malo kasnije, devedesetih, počeo je da broji priznanja, osvajajući Oskara za najboljeg glumca dve godine zaredom za filmove Forest Gamp i Filadelfija. 
 
U tom periodu snima i dva dela filma Toy Story (Priča o igračkama), You've Got Mail (Stigla vam je pošta) i The Green Mile (Zelena milja). 
 
Henks je takođe redovno sarađivao sa rediteljem Stivenom Spilbergom, pojavljujući se u filmovima Saving Private Ryan (Spasavanje redova Rajana), Catch Me If You Can (Uhvati me ako možeš), The Terminal (Terminal), Bridge of Spies (Most špijuna). 
 
 
Henks je takođe i pisac, pa je tako autor romana u najavi pod nazivom Stvaranje još jednog velikog remek dela - filma.
 
U vezi sa tim je poručio: "Niko ne zna kako se pravi film - iako svi misle da znaju".
 
Glumac i producent je dodao: "Napravio sam gomilu filmova (a četiri od njih su prilično dobra, mislim) i još uvek sam zadivljen kako nastaju - od javljanja ideje do slike na ekranu, ceo proces je čudo".
 
Glumačka zvezda je nedavno kreirao i igricu pod nazivom "Hanx 101 Trivia", koja će biti isključivo dostupna na Apple Arcade.  
 
Henksov komentar o "tek četiri dobra filma" ostavio je njegovu publiku u razmišljanju o tome na koje zapravo misli.
 
Njegovo priznanje nagoveštava da je svestan da su mnogi njegovi filmovi bili loši, a to, kako prenosi Independent, uključuje The Bonfire of the Vanities (Lomača taštine), The Ladykillers (Gangsterska petorka), film Rona Hauarda The Da Vinci Code (Da Vinčijev kod) i nedavni film Pinocchio (Pinokio).
 
Njegovu ulogu u ostvarenju Elvis, Baza Lurmana kritičari su takođe uglavnom loše ocenili. Novi glumčev roman, kako je najavljeno - treba da bude izdat u maju 2023. godine.
  • boger

    30.09.2022 08:12
    Kritičari...
    Meni se baš dopala njegova uloga Pukovnika Parkera u filmu "Elvis". Savršeno se uklopila u specifičnu estetiku Baza Lurmana.
  • Andrija Šrek

    29.09.2022 18:11
    4 dobra
    Pa lako je:
    1. Forest Gump
    2. Philadelphia
    3. The Green Mile
    4. Cloud Atlas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.