FOTO, VIDEO: Kanje na reviji nosio majicu sa likom pape Jovana i natpisom "Životi belaca su važni"

Reper i kreator Je Vest, poznatiji po svom bivšem imenu Kanje, na predstavljanju svoje nove kolekcije nosio je duksericu sa natpisom "Životi belaca su važni" na leđima.
Na promociju svoje najnovije kolecije "YZY SZN 9", Vest je došao u društvu poznate konzervativne analitičarke Kendis Ovens, a oboje su nosili dukseve sa velikim natpisom "Životi belaca su važni" na leđima.
Na prednjoj strani dukseva nalazio se lik pape Jovana Pavla Drugog.
 
Fraza "Životi belaca su važni" (White Lives Matter) osmišljena je kao svojevrsna reakcija konzervativaca u SAD na pokret "Životi crnaca su važni" (Black Lives Matter), koji je stekao masovnu podršku nakon niza brutalnih okršaja policije i crnaca.
 
 
Reper tokom otvaranja revije u Parizu, koji je nazvao katedralom mode, nije dalje komentarisao svoj izbor garderobe, već se fokusirao na modni svet.
 
 
Vest je i ranije izazivao veliku pažnju javnosti svojim porukama, što verbalnim, što onim koje je slao kroz svoje odevne kombinacije.
 

Teme

Kanje
  • A

    06.10.2022 09:16
    ???
    Ne razumem poruku ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.