Švarceneger u Aušvicu zbunio mnoge porukom iz Terminatora "Vratiću se"

Arnold Švarceneger je zbunio svoje fanove nakon što se u knjigu gostiju u logoru Aušvic upisao frazom iz "Terminatora".
Glumac i bivši guverner Kalifornije posetio je lokaciju u Poljskoj, nakon što mu je u junu dodeljena počast od strane Fondacije Jevrejski centar Aušvic.
Kako prenosi Metro, ​​Švarceneger je otišao do spomen-obeležja i upisao se u knjigu gostiju u nekadašnjem koncentracionom logoru sa svojom čuvenom izrekom iz "Terminatora": "I’ll be back" (Vratiću se).

Fraza je preuzeta iz blokbastera Terminator iz 1984. godine, a Memorijalni centar je dodao pojašnjenje na Tviteru o Švarcenegerovoj poruci.

"Planirano je da ova poseta bude relativno kratka. Natpis je trebalo da bude obećanje da će se vratiti u još jednu i detaljniju posetu", napisali su.

Nekoliko fanova je podelilo svoju zbunjenost u vezi sa porukom, a jedna osoba je napisala: "Drago mi je što je posetio i napisao u knjizi, ali morao sam dvaput da razmislim o poruci. Siguran sam da je to mislio na najlepši mogući način i pošto sam bio tamo, znam da je teško pronaći prave reči, ali nisam siguran da su ove bile najbolje."
 
"Nisam siguran da je citiranje genocidnog robota prikladno u ovim okolnostima", naveo je još jedan korisnik Tvitera.
 
Međutim, drugi koristnik Tvitera je branio glumca.
 
"I ja se nadam da će se jednog dana vratiti. Tamo nema dovoljno vremena. Ikad. Njegova igra reči nije plitka. On je to mislio. I u pravu je što to kaže", naveo je korisnik Tvitera, prenosi NME.
 
  • Tozo

    16.10.2022 22:17
    Ovo je "senzacija" za ljude kojima treba uputstvo za vezivanje pertli. Švarceneger je glumac, a Hitler je bio ratni zločinac. To nije ista osoba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.