VIDEO: Napravljena Barbi lutka sa likom Tine Tarner

Kompanija "Mattel", poznati proizvođač igračaka, kreirala je Barbi lutku u čast pevačici Tini Tarner obeleživši tako četrdesetu godišnjicu njenog velikog hita "What's Love Got To Do With It".
Lutka, inače deo Matelove serije posvećene muzici, nosi odeću kakvu je Tarner nosila u spotu svoje poznate pesme - crnu mini haljinu u kombinaciji s teksas jaknom, a ima i prepoznatljivu frizuru slavne pevačice.
"Čast mi je poželeti dobrodošlicu svojoj Barbi lutki u grupu slavnih žena koje su već predstavljene na ovaj način i tako još većem broju dece približiti priču o mom putovanju", rekla je 82-godišnja Tarner u saopštenju.
 
Tina Tarner je dobitnica čak osam Gremija. Njen veliki uspeh započeo je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih kada je nastupala s tadašnjim suprugom Ajkom Tarnerom od kojeg se, nakon turbulentnog braka, razvela 1978. Nakon poslednje turneje, koja se završila 2009. Tarner se povukla sa scene. 
 
Početkom novembra 2019. na Brodveju je izveden mjuzikl koji opisuje njen život i rad. 
 
Jedna od najpoznatijih pevačica svih vremena rođena je u Tenesiju, a 1995. preselila se u Švajcarsku sa svojim partnerom, producentom Ervinom Bahom rođenim u Nemačkoj. Za njega se udala 2013, a iste godine je postala i švajcarska državljanka. 
 
Njena Barbi lutka prodaje se na internet stranici kompanije Matel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.