Rasel Krou postao počasni ambasador Rima

Glumac Rasel Krou dobio je titulu "počasnog ambasador Rima" u znak priznanja posebnog odnosa koji vezuje zvezdu "Gladijatora" sa Večnim gradom.

Gradonačelnik Rima, Roberto Gvaltijeri uručio je poznatom glumcu i reditelju plaketu na ceremoniji u gradskoj većnici, prenose italijanski mediji.
 

Krou je igrao Oskarom nagrađenu ulogu Maksimusa Decimasa Meridija u hit filmu Ridlija Skota Gladijator 2000. godine, a poslednjih meseci bio je zauzet snimanjem scena u Rimu za film The Pope's Exorcist, trilera u režiji Džulijusa Ejverija.
 

Krou će na Filmskom festivalu u Rimu održati master klas, a zatim će imati svetsku premijeru svog drugog rediteljskog poduhvata, trilera Poker Face, u kojem glumi sa Lijamom Hemsvortom.
 
Inače, australijski glumac i reditelj voli Rim i prošlog jula je sa porodicom letovao u njemu.
  • Realista

    16.10.2022 15:04
    zagađenje
    A ja naivno pomislio da je počistio par ulica od smeća...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.