Magazin "People" objavio ko je najseksi muškarac 2022.

Kris Evans je najseksi muškarac sveta 2022. godine, objavio je magazin "People".
Američki glumac (41) proglašen je ovogodišnjim pobednikom u šou "The Late Show with Stephen Colbert". Nakon što je voditelj  rekao glumčevo ime, publika je počela glasno da zvuždi i tapše.
"Moja mama će biti tako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti", komentarisao je Kris. 
Pre Evansa tu je titulu osvojio Pol Rad.
 
Inače, Kris Evans je titulu najseksi muškarca trebalo da ponese i pre dve godine, ali ljudi iz magazina "People" mislili su da je bolje pričekati godinu dana nakon što je glumac slučajno postavio sliku svog penisa na internet. Naime, u septembru 2020. Evans je učitao golišave fotografije dok je pokušavao da objavi video na Instagramu.
 
 
Evans je brzo izbrisao sliku, ali je na kraju bilo prekasno jer su snimci ekrana objavljeni na Tviteru i fotografije su postale viralne. 
 
Kris Evans je američki glumac koji je karijeru započeo ulogama u televizijskim serijama, kao što je "Opposite Sex 2000". U razgovoru za "People" priznao je da je nakon 22 godine karijere odlučio da malo uspori i posveti se aktivnostima u slobodno vreme. Nastoji da provodi što više vremena sa svojom porodicom u Bostonu.
 
Najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovim filmovima. Glumio je i u filmu "Fantastic Four" (2005.) i njegovom nastavku iz 2007. godine. Evans je 2014. godine imao svoj rediteljski debi u filmu "Before We Go" u kojem je i glumio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.