VIDEO Šon Pen treći put u Ukrajini: Zelenskom pozajmio svog Oskara: "Vrati mi ga kad pobediš"

Holivudski glumac i reditelj Šon Pen, kojem je Rusija uvela sankcije zbog kritikovanja rata u Ukrajini, pozajmio je svog Oskara ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom tokom posete Kijevu.
"To je samo simbolična, smešna stvar. Kad pobediš, vrati ga u Malibu", rekao je, sedeći pored ukrajinskog čelnika.
Zelenski je Penu, koji snima dokumentarac u Ukrajini, a ovo mu je već treća poseta toj zemlji otkad je počeo rat, uručio Orden za zasluge za jačanje odnosa, podršku teritorijalnoj celovitosti Ukrajine i pomoć u popularizaciji zemlje, saopšteno je iz kancelarije predsednika.
Snimak prikazuje dvojicu muškaraca koji su krenuli da pogledaju pločicu s Penovim potpisom, datiranu na 24. februar, datum ruske invazije, i postavljenu u Aleji hrabrosti koju je Zelenski otvorio u avgustu u čast prijatelja Ukrajine.
 
 
Zelenski, bivši komičar i glumac, rekao je kasnije u svom noćnom video obraćanju da je Pen "činio sve kako bi nam pomogao da dobijemo međunarodnu podršku" otkad je posetio glavni grad Ukrajine na dan invazije.
 
Aleja je, rekao je, znak zahvalnosti istaknutim osobama koje s Ukrajincima brane slobodu, ali i "podsetnik svim budućim generacijama o tome ko se sve ujedinio za našu pobedu".
  • Biciklistkinja

    10.11.2022 12:12
    wtf
    U njega je mati znala da se on drogira!
  • Zebra

    09.11.2022 11:10
    Hoće da ga glumi kad se ovaj haos završi. Američka propaganda je propaganda za neobrazovane (čitaj većinu u celom svetu). Kao oad Vučić loži naš narod.
  • Dejan

    09.11.2022 10:51
    Dobio oskara za glumu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.