Džeri Springer se izvinio za svoj šou i posledice koje je imao

Američki TV voditelj Džeri Springer izjavio je da mu je mnogo žao zbog svog kontroverznog tok-šoua, koji je trajao skoro 30 godina i imao više od 4.000 epizoda.
"Šou Džerija Springera" bila je emisija u kojoj su se gosti svađali o svojim privatnim problemima, pred publikom uživo u studiju. Godinama je bio izložen kritikama zbog vulgarnosti i posledica koje je ostavljao po ljude koji su u njemu učestvovali, uključujući i ubistvo žene koja je gostovala u emisiji 2002. godine i otkrila da je spavala sa svojim bivšim mužem bez znanja njegove nove žene, podseća NME. Par je tada osuđen za njeno ubistvo.
Gostujući u podkastu "Behind the Velvet Rope", Springer je podelio svoje žaljenje zbog sadržaja emisije i uticaja koji je imala.
"Jednostavno se izvinjavam. Mnogo mi je žao. Šta sam uradio? Uništio sam kulturu. Samo se nadam da u paklu nije toliko vruć, jer lako sagorevam. Ja sam veoma lagan, i to me nekako brine", rekao je Springer.
 
"Šou Džerija Springera" otkazan je 2018. godine, nakon 27 godina emitovanja. NBC Universal odlučio je tada da tiho otkaže emisiju, bez zvaničnog saopštenja.
  • BoeserWolf

    18.11.2022 09:23
    @Maja
    taj se barem izvinio, nesto so 99% nase nacije ne ume da kaže i uradi.

    Znas kad ćemo doživeti da dvorske lude u službi partije kazu "izvini" za sve farme, parove, jovane jeremić, zadruge, marice i ostale hepije
  • Maja

    14.11.2022 02:40
    Ma da, najbolje da praviš takve “emisije” koje uče ljude nasilju i svađama trideset godina i onda samo kažeš žao mi je, i onda je kao sve u redu. E pa nije ništa u redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.