VIDEO: Fanovi napravili bizaran spomenik Ilonu Masku od 600.000 dolara

Obožavaoci Ilona Maska napravili su devet metara visok spomenik posvećen njihovom heroju. Koštao ih je više od 600.000 dolara.
Aluminijski spomenik prikazuje glavu najbogatijeg čoveka na svetu pričvršćenu za telo koze dok sedi na raketi. Koza je tu kao asocijacija na izraz GOAT ("koza", ali i skraćenica za "Greatest Of All Time", odnosno "najveći svih vremena").
Spomenik je zamisao kompanije za kriptovalute "Elon GOAT Token" ($EGT), koja krajem meseca planira da ga predstavi milijarderu u Ostinu. 
"Zaista samo želimo da upoznamo tipa i damo mu to. Na kraju krajeva, on je najinovativniji čovek na svetu, zbog čega je GOAT - Greatest Of All Time", poručili su za SWNS.
 
 
Aluminijsku glavu napravili su kanadski umetnici Kevin i Mišel Stoun.  
 
  • Gradski

    14.11.2022 08:43
    I onda Srbi ludi kad skupljaju pare za Kasandrinog advokata.
  • pobogu

    14.11.2022 08:28
    Elon Musk crv?

    Moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.