Pevač Aerosmitha završio u bolnici zbog "misteriozne" bolesti

Slavni američki rok sastav "Aerosmith" u poslednji je čas otkazao nastup u Las Vegasu ovog petka jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupi, a razlog je "misteriozna" bolest.
"S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može da izađe na binu", kratko je bend obavestio fanove preko društvenih mreža, ali očekuje se da će se koncert održati sledeće nedelje ako 74-ogodišnjem frontmenu bude bolje.
"Aerosmith" nema sreće s nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani nakon što je Tajler primljen na kliniku za odvikavanje od narkotika.
Vremešni pevač već godinama vodi bitku sa zavisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda Džo Peri, Tom Hamilton, Džoi Krejmer i Bred Vitford pomažu mu još od 1988. godine, kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.
 
"Bile su mi potrebne godine da prestanem da se ljutim na njih što su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su otišli na odmor", rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, ali je dodao kako je im je danas zbog toga veoma zahvalan.
  • Realista

    05.12.2022 08:57
    džumbus
    Dont miks rokstars, grendeds and narkotiks...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.