VIDEO: Eksl Rouz nakon incidenta obećao - prestaće da baca mikrofon u publiku

Američki pevač Eksl Rouz obećao je da će prestati da baca mikrofon u publiku nakon što je jedna obožavateljka navodno povređena na nedavnom nastupu u Australiji.
Rouz, pevač sastava "Guns N' Roses", koji je ove godine proslavio svoj 60. rođendan, redovno bi završavao svoje nastupe tako što je publici pružio mogućnost da uhvati njegov mikrofon.
Međutim, tokom nastupa na stadionu Ajdelejd Oval u utorak, posetiteljka Rebeka Hou je pogođena u lice mikrofonom, prema izveštajima australijskih medija.
"Ako je to istina, očigledno ne želimo da neko nastrada na bilo kom našem nastupu, bilo gde. Bacajući mikrofon na kraju naših nastupa preko 30 godina, oduvek smo osećali da je to poznati deo samog kraja našeg nastupa, koji su obožavaoci priželjkivali i bili su svesni da imaju priliku da uhvate mikrofon", napisao je Rouz na Tviteru.
 
 
"U interesu javne bezbednosti ćemo se odsad suzdržavati od bacanja mikrofona ili bilo čega prema obožavaocima tokom naših nastupa", napisao je Rouz.
 
Rouz je rekao da su neki hteli da predstave incident u "negativnom i neodgovornom svetlu", za šta je rekao da nije istina.
 
Incident u gradu Adelejdu se navodno dogodio tokom završne pesme "Paradise City".
 
Fotografije objavljene u lokalnim medijima prikazuju Hou kako pokazuje modrice ispod svojih očiju i posekotine na ivici nosa.
 
"Guns N' Roses" bi naredne godine trebalo da prvi put nastupe na festivalu "British Summer Time" u londonskom Hajd Parku. Američki rokeri, pevač Rouz, gitarista Sleš i basista Daf Mekejgan, biće glavna atrakcija u petak, 30. juna.
 
Osim njih, na tom festivalu nastupiće "Take That", P!nk, Bili Džoel, Brus Springstin, E Street Band i sastav "Blackpink", koji izvodi korejsku pop muziku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.