Selin Dion odložila turneju za 2024. godinu zbog bolesti

Kanadska pop pevačica Selin Dion pomerila je svoju prolećnu turneju sledeće godine na 2024. i otkazala osam koncerata narednog leta.
"Dugo se borim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško da se suočim sa tim izazovima i da pričam o svemu kroz šta sam prošla… Boli me da vam kažem da neću biti spremna da ponovo pokrenem turneju u Evropi u februaru", napisala je Selin Dion na Instagramu.
Pevačica pati od retkog sindroma ukočenosti, retkog neurološkog poremećaja, sa obeležjima autoimune bolesti.
Sindrom ukočenosti (SPS) je redak stečeni neurološki poremećaj koji karakteriše progresivna ukočenost mišića (rigidnost) i ponovljene epizode ​​bolnih mišićnih grčeva.
 
 
Selin Dion, rođena 30. marta 1968. godine, najprodavanija je kanadska pevačica i jedna od najvećih svetskih pop zvezda.
 
U karijeri je prodala više od 250 miliona albuma i snimila veliki broj hitova, poput "My Heart Will Go On", "It’s All Coming Back to Me Now", "Because You Loved Me", "The Power Of Love" i dr.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.