Nadal otvara lanac hotela, prvi će biti na Majorki

Španski teniser Rafael Nadal najavio je danas da stvaranje lanca hotela sa Melia grupom, jednim od giganata u tom sektoru, sa ciljem da u roku od pet godina otvori oko 20 objekata.
Lanac nazvan "Zel" inspirisan mediteranskim životnim stilom, ugledaće svetlost dana 2023. godine prvim hotelom na Majorki, ostrvu odakle je 36-godišnji teniser i na kome je osnovana Melia 1956. godine.
Rekorder po broju grend slem titula i vodeća španska hotelska grupa, koja posluje sa više od 400 objekata širom sveta, zajednički su vlasnici ove kompanije, ali nisu precizirali vlasničku strukturu.
"Cilj je da u narednih pet godina imamo više od 20 hotela lociranih pomalo širom sveta", rekao je Nadal na konferenciji za novinare u Madridu i dodao da se ne postavljaju granice za ono što sledi.
 
Na pitanje novinara da li ovaj projekat označava kraj njegove teniske karijere, Nadal je odgovorio da o tome ni ne razmišlja.
 
"Želim da se to dogodi što kasnije", naveo je Nadal.
 
Predstavnici kompanije Melia naveli su da će lanac ciljati na "destinacije koje privlače turiste visoke kupovne moći", posebno na mediteranske zemlje kao što su Španija, Francuska, Italija ili Hrvatska, ali i na Karibe, Jugoističnu Aziju i Bliski istok.
 
Takodje, lanac će biti prisutan i u velikim turističkim prestonicama, pošto se planira otvaranje hotela u Londonu, Parizu i Madridu.
 
"Ti hoteli biće otvoreni 80 odsto kroz renoviranje postojećih objekata koji će proći kroz dubinsku transformaciju, kako bi se stekao mediteranski duh Zela. Ali cilj je da se većina hotela gradi isključivo za Zel", rekao je izvršni direktor grupe Melia Gabrijel Eskarer.
 
"Ono što želimo je da istaknemo mediteransku kulturu, blagostanje, gastronomiju i osećaj zabave koji je privlačan za kupce", dodao je on.
  • Vlad Cepes

    15.12.2022 20:19
    Zeljan para kao clan SNS-a
    Ako za (mislim) 50 mililitara svoga parfema (All Intimacy) Nadal trazi 1K Evra ovde, u njegovom restoranu, cackalica ne bi mogla biti manje od 300 i sa jednom salvetom okruglo 500 Evra sto bi sa jednim blagokuvanim jajetom bilo jednako ceni parfema...
  • Ssy

    15.12.2022 19:41
    Da pitam
    Jel i Nadal dobio neku parcelu u podnožju Kalemegdana?
  • Gari

    15.12.2022 17:56
    Nem tudom
    80 posto će se otvoriti renoviranjem postojećih objekata, a cilj je da budu izgrađeni novi objekti???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.