FOTO Glumac Džeremi Rener objavio prvi selfi iz bolničkog kreveta nakon teške nesreće

Američki glumac Džeremi Rener objavio je selfi iz bolničkog kreveta gde se oporavlja od povreda koje je pretrpeo nakon što ga je pregazila njegova grtalica za sneg.
FOTO Glumac Džeremi Rener objavio prvi selfi iz bolničkog kreveta nakon teške nesreće
Foto: Beta/AP
Policija grada Rina saopštila je da se glumac nalazi pod intenzivnom negom zbog povreda grudi i ekstremiteta koje mu je nanela sedam tona teška mašina na njegovom ranču kod jezera Taho.
Renerov predstavnik objasnio je za američke medije da je njegovo stanje stabilno, nakon što je operisan.
Glumac je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničkog kreveta uz poruku: "Hvala svima na divnim rečima. U prevelikom sam haosu da bih kucao, ali vam svima šaljem ljubav".
 
 
Rener je pokušavao da pomogne članu porodice čiji se automobil zaglavio u snegu. Glumac je tada izašao iz grtalice da porazgovara sa čovekom kom je pomagao, kada je mašina počela sama da se kreće, a Rener pokušao da uskoči na mesto vozača i zaustavi je. Istraga o okolnostima je u toku, ali prema rečima šerifa Okruga Vašo Darina Balama, za sada nema indikacija da je neko kriv za ono što se dogodilo glumcu.
 
"U ovom trenutku istrage verujemo da je reč o tragičnoj nesreći. On je bio sjajan komšija i čistio je te puteve za svoje susede", izjavio je Balam.
 
Ceo region oko jezera Taho pogođen je jakom snežnom olujom u novogodišnjoj noći, koja je bez struje ostavila 35.000 domova.
 
Rener je inače poznat po svojoj ulozi Hokaja (Hawkeye), člana Osvetnika u Marvelovim filmovima i serijama.
 
Takođe je dva puta nominovan za Oskara za filmove "The hurt locker" i "The Town". 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.