VIDEO: Dejv Grol 16 sati kuvao hranu za stotine beskućnika

Muzičar Dejv Grol proveo je 16 sati kuvajući hranu za beskućnike u Los Anđelesu, piše TMZ.
Frontmen benda "Foo Fighters" sarađivao je s organizacijom "The Hope Mission" na projektu pripreme hrane za beskućnike ove nedelje gde je kuvao rebarca, svinjski but, grudi, kupus i pasulj. Prema TMZ-u, Grol je sam finansirao celu inicijativu i "tu i tamo je odspavao na parkingu dok se meso spremalo", a nahranili su oko 500 beskućnika.
"Hope Of The Valley" takođe je podelio Instagram Story od izvršnog direktora Rovana Vansliva, koji je objavio fotografiju Grola kako priprema hranu na kiši i napisao: "Usred oluje ove nedelje. Ovo je Dejv Grol koji priprema više od 500 porcija najboljeg roštilja za one koji žive u našim skloništima. To je klasa."
Ovo nije prvi put da je Grol viđen kako pomaže ljudima. Slavni roker 2020. iznenadio je medicinsku sestru na traumatologiji Ti Džej Rajli, koja se oporavljala od kovida 19, otpevavši joj serenadu solo verzijom pesme "Everlong".
 
  • Leli

    01.03.2023 09:01
    Kakav sjajan osecaj mora da je imao dok je to radio. Svaka cast!
  • Miljan

    01.03.2023 08:30
    Šta reći
    Kad je neko dobar, ma odličan u svemu što radi.
  • Sale

    01.03.2023 07:38
    Dejvid Grol
    Kad si gospodin čovek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.