VIDEO: Švarcenegeru dojadilo da čeka nadležne da zakrpe rupu na putu - i to sam učinio

Glumac Arnold Švarceneger uzeo je stvari u svoje ruke nakon što mu je bilo dosta nereagovanja nadležnih u njegovoj sredini i zakrpio rupu na kolovozu koja je pravila probleme njemu i njegovim susedima
"Nakon što je celo susedstvo bilo uzrujano zbog ove ogromne rupe na putu koja nedeljama kvari automobile i bicikle, danas sam izašao sa svojim timom i popravio je. 
Uvek kažem - nemojmo se žaliti, uradimo nešto po tom pitanju", napisao je 75-godišnji bivši guverner Kalifornije na Tviteru gde je objavio snimak kako popravlja put.
 
Ljudi su hvalili glumca, bivšeg bodibildera i političara jer je zasukao rukave i sam obavio posao. 
  • dijasporac

    12.04.2023 19:06
    @Marko
    U USA moras da nadleznima prijavis radove na vlastitoj kuci, dobijes odobrenje (permit) za to, okacis to odobrenje na ulaz i tek onda radis. A mozes misliti kako je tek na javnoj povrsini, obican gradjanin ne sme ni kamen da premesti, sve se radi po odobrenju opstinskog (city) inzenjera. Ovde to ocito nije slucaj a poklonejna mu je medijska paznja jer se bivsi guverner verovatno i u 75 kandiduje za neku novu funkciju.

    Inace pre 20-tak godina su tadasnjeg glumca i politicara-pocetnika napali aktivisti i novinari zbog toga sto je bio nebrizan ka zivotnoj sredini, naime hvalio se flotom Hammer-ovih dzipova a poznato je da oni trose 35-40lit na 100km. Neverovatna promena od tad do danas, danas "gradjanin" Svarceneger pred kamerama za drustvene mreze radi drustveno korisne stvari, covek je postao svetac. Mozda puca na visoku titulu u katolickoj crkvi?
  • @Marko

    12.04.2023 16:38
    Tako je, samo pod uslovom da radis nesto korisno za gradjane a ako si investitor koji bespravno gazi sve pred sobom onda nema zime..
  • Realista

    12.04.2023 14:47
    @Marko:
    I u Kaliforniji bi isto tako dobio prijavu samo da nije poznata medijska ličnost - kalifornijski političari jako paze na to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.