Komičarka Keti Grifin objavila da ima postraumatski stresni poremećaj - zbog Trampa

Američka komičarka Keti Grifin je u objavi na TikTok-u rekla da joj je nedavno dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) i da ponekad povraća zbog anksioznosti.
Komičarka (62) je istakla da je njeno stanje posledica negativnih reakcija na njeno objavljivanje fotografije s lažnom odrubljenom glavom tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa 2017. godine.
"Možete da se smejete ili šta god, ali dijagnostikovan mi je kompleksan PTSP i reč je o ekstremnom slučaju. Ako iko od vas zna moju priču, shvatićete da je ovo zapravo za mene počelo pre otprilike pet i po godina", rekla je Grifin u videu objavljenom u utorak, referišući se na incident iz 2017.
Grifin je nakon negativnih reakcija izgubila svoje mesto kovoditeljke posebne emisije američke televizije CNN za Novu godinu, istraživala ju je Američka tajna služba, stavljena je na spisak osoba kojima je zabranjeno letenje unutar zemlje, a otkazani su joj i mnogobrojni nastupi.
 
"FBI me zvao i govorio mi da postoje uverljive pretnje smrću upućene meni", rekla je kasnije 2018.
 
Grifin je u svom videu objavljenom u utorak zatražila savet svojih pratilaca.
 
"Volela bih od vas da čujem o depresiji ili anksioznosti, o takvim stvarima i kako se s njima nosite", rekla je.
 
Grifin je objavila dodatni video u petak, u kojem je tvrdila da je doživela neku vrstu napada panike dok je snimala video i šetala po obali. Treći video je objavila u subotu, ponovo u obliku dnevnika, pri čemu je govorila direktno u kameru.
 
Zahvalila se svojim pratiocima na podršci koju je primila otkako je objavila prvi video i rekla da je bila "u redu" tog jutra kada je ustala, objasnivši da je PTSP po pravilu gori ujutru.
  • Klokan

    16.04.2023 22:48
    Karma je čudo, treba naći njene izjave pre 30-ak godina o nama iz Srbije i šta nam treba "raditi"
  • Međutim

    16.04.2023 13:06
    PTSP izgleda može da znači i "Posttrampovski stresni poremećaj".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.