Kuvar upao u dvorište kuće glumca Benedikta Kamberbača i pretio nožem

Bivši kuvar iz hotela "Mejfer" pretio i napravio štetu na kući britanskog glumca Benedikta Kamberbača i njegove porodice u severnom Londonu.
Kamberbač (46), njegova supruga Sofi Hanter (45) i njihovo troje dece su bili u kući kada je kuvar Džek Bisel (35) udario nogom gvozdenu kapiju u dvorištu i vrištao: "Znam da ste se doselili, nadam se da će (kuća) izgoreti", saopšteno je ovog meseca na sudu, preneo je londonski "Tajms".
Bisel, koji je bio i glavni šef restorana u hotelu "Bomont", u periodu između 2017. i 2020. godine, pljunuo je na interfon i razvalio ga koristeći kuhinjski nož.
On je pobegao sa mesta incidenta, ali ga je kasnije policija uhapsila nakon što je našla njegov DNK na interfonu.
 
Izvor blizak porodici Kamberbač rekao je za "Dejli mejl" da je cela porodica bila apsolutno preplašena i da su mislili da će ih povrediti.
 
"Srećom, nije otišao tako daleko. Benedikt i Sofi su imali mnogo neprospavanih noći od tada jer su se brinuli da bi mogli da budu opet na meti. Činjenica da je upad u njihovu kuću bio ciljan ih dodatno brine", rekao je izvor.
 
Bisel se izjasnio krivim za nanošenje materijalne štete 10. maja i kažnjen je sa 250 funti (290 evra), a dobio je i trogodišnju zabranu prilaska Kamberbaču i njegovoj porodici, kao i oblasti u kojoj žive.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.