FOTO: 82-ogodišnja glumica iz Harija Potera pozirala gola za Vog

Britanska zvezda Mirijam Margojls pozirala je gola za britanski Vog.
Ova 82-godišnja glumica pojaviće se na naslovnici julskog izdanja časopisa posvećenog LGBTQ+ zajednici.
Glumica, poznata po ulozi profesorke Spraut u Hariju Poteru, pozirala je gola za stolom, a ispred nje se nalaze peciva prekrivena glazurom.
 
"Ne mogu da ne budem zločesta", izjavila je za Vogu. 
 
Uprkos odvažnim fotografijama, glumica je priznala kako se bori s tim da prihvati svoj izgled. 
 
"Volim svoje lice. Mislim da delujem toplo, otvoreno i nasmejano", izjavila je dodavši: "Ali mrzim svoje telo. Mrzim velike grudi i mlohav stomak, male iskrivljene noge. Nisam oduševljena time. Ali treba izvući najbolje iz toga. Morate učiniti najbolje što možete."
 
 
Glumica je takođe otkrila kako se uskoro podvrgava operaciji srca dodavši da se ne boji. 
 
"Kad ste mladi, nikad ne razmišljate o smrti. Samo razmišljate o tome koga ćete poje**ti. Puno razmišljam o smrti. Svakog dana. Kad se probudim, pomislim: 'Hm, novi dan.' Možda nisam očekivala da ću ga dočekati", izjavila je. 
Britanska zvezda takođe se osvrnula na trenutak u kojem je priznala roditeljima da je gej. Otkrila je da ih je to jako povredilo i da ju je njena majka naterala da se zakune na Toru kako više nikad neće spavati sa ženom. 
 
Inače, glumica je još 1966. otvoreno priznala da je gej, a homoseksualnost je tada još bila ilegalna. Uprkos tome, izjavila je kako se nikad nije sramila što je gej. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.