Al Paćino postao otac u devetoj deceniji, dobio četvrto dete

Slavni glumac Al Paćino dobio je četvrto dete i to sa svojom 54 godine mlađom devojkom Nur Alfale.
Vest da se porodila potvrdila je Nur, ali nije želela da otkriva pol deteta.
Ova 29-godišnjakinja je na svet donela svoje prvo dete, dok 83-godišnji glumac iz prošlih brakova već ima naslednike, prenosi Nova.
Vest o njenoj trudnoći šokirala je svet, prvenstveno zbog velike razlike u godinama, ali i zbog raznih spekulacija koje su pratile njihovu vezu.
 
Međutim, izvori za strane medije potvrđuju da su oboje presrećni i uzbuđeni zbog rođenja bebe.
Njih dvoje su zajedno prvi put viđeni u aprilu prošle godine, a Nur je iza sebe već imala veze sa znatno starijim muškarcima. Pre Al Paćina, volela je i Klinta Istvuda, kao i Mika Džegera.
 
"Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period", rekla je svojevremeno o vezi sa Džegerom za Hello.
  • KOMENTATOR

    16.06.2023 10:52
    komentar
    Kako su ljudi pakosni... Ne razumem. Nije ovo uobičajeno, slažem se, ali čemu pakost?
  • mns

    16.06.2023 08:27
    eto
    dobar primer kad neko ima dovoljno novca, da treba da ima i skim da poseli ...svaka čast!
  • Neko

    16.06.2023 08:08
    Mozda je dobio dete, ali mu otac nije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.