Privremeno odloženo rušenje vile Merilin Monro

Nakon jednoglasnog izjašnjavanja u Gradskom savetu Los Anđelesa, privremeno je odloženo rušenje doma Merilin Monro u Brentvudu, otmenom delu Los Anđelesa.
Članica saveta Trejsi Park žurila je da spase poslednju rezidenciju Merilin Monro nakon što je u sredu saznala da je vlasnik, "Glori of the Snou Trast", zatražio dozvolu za rušenje kultne španske kolonijalne rezidencije, preneo je "LA tajms".
"Moj tim i ja krenuli smo odmah u akciju...ali, nažalost, Odeljenje za građevinarstvo i bezbednost je izdalo dozvolu za rušenje pre nego što smo u potpunosti mogli da intervenišemo i rešimo ovo pitanje", rekla je Park neposredno pre sednice Gradske skupštine u petak.
 
Članica saveta 11. okruga imala je crveni karmin i stilizovala je svoju kratku plavu kosu u stilu Merilin Monro dok je održala strastveni govor najavljujući da će podneti predlog za pokretanje razmatranja statusa doma američke glumice kao istorijskog spomenika kulture, piše "LA tajms".
 
"Ovde sam danas sa vama kao čuvarka distrikta koji je konačna rezidencija Merilin Monro. Danas sam ovde i kao braniteljka bogate istorije i nasleđa našeg grada", rekla je Park.
 
 
Predlogom koji je predočen savetu traži se hitna akcija na pokretanju razmatranja da dom bude gradski istorijsko-kulturni spomenik. Dalje je navedeno da to neće lišiti vlasnika imovine bilo kakvih prava, ali je istaknuto da treba proceniti istorijske i kulturne vrednosti imovine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.