Nakon žalbi i samog glumca: Muzej prepravlja voštanu figuru Dvejna Džonsona

Francuski muzej Grevin odmah je počeo popravku voštane figure Dvejna Džonsona nakon što je i sam glumac to zatražio.
Obožavaoci su Dvejna Džonsona prethodno obavestili o tome da je boja kože figure svetlija od njegove prirodne, piše BBC.
Muzej Grevin ponosno je polovinom meseca otkrio glumčevu figuru u prirodnoj veličini, izazvavši vrlo brzo talas kritika njegovih fanova. Najviše pritužbi odnosilo se na boju kože. Bilo je kritika i na račun odeće na figuri. Obožavaoci su komentarisali da Rok izgleda kao lik s reklame za sredstvo za čišćenje Mr Clean, a neke pomalo podseća na Vina Dizela. 
Kreatora voštane figure fanovi su optužili da ga je previše "izbelio", naročito s obzirom na činjenicu da je Rok rođen u Kaliforniji, da mu je otac crnac poreklom iz Nove Škotske, a majka Samoanka.
 
Pošto se na Instagramu oglasio i sam glumac, komentarišući da će se "njegov tim obratiti prijateljima u pariskom muzeju Grevin kako bi se popravili neki važni detalji na njegovoj voštanoj figuri, počevši od boje kože", muzejski tim je počeo popravku.
 
Direktor muzeja za boju kože figure okrivio je "problem s osvetljenjem", obećavši da će ga rešiti.
Otkrio je i da će Rok lično kasnije posetiti muzej "kako bi proverio da li treba napraviti još neke izmene". 
 
Muzej je voštanu figuru otkrio 16. oktobra. U objavi za medije stoji kao se umetnik Stefani Bare morao osloniti na fotografije i videozapise da bi izradio figuru. Požalio se da je reč o "mukotrpnom" poslu i da je samo oči morao da pravi tri puta. 
  • Sta fali?

    24.10.2023 14:17
    U Palminom
    Muzeju bi ovo bilo remek delo.
  • Zemlja čudesa

    24.10.2023 13:20
    Sreća njegova što ga nije Palma šacnuo za muzej voštanih figura u Jagodini. Tamo bi mu boja kože bila najmanja nevolja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.