Ukinuta zabrana pretrage imena Tejlor Svift na mreži X

Društvena mreža X ukinula je zabranu pretrage o pevačici Tejlor Svift uvedenu posle širenja lažnih seksualno eksplicitnih slika pop zvezde, prenose američki mediji.
Ukinuta zabrana pretrage imena Tejlor Svift na mreži X
Foto: Beta/AP
"Pretraga je reaktivirana. Društvena mreža X nastaviće budno da nadzire svaki pokušaj širenja ovakvih sadržaja, koje ćemo uklanjati ukoliko ih otkrijemo", izjavio je Džo Benarok, rukovodilac poslovnih operacija u kompaniji X, prenosi Rojters.
Platforma X je saopštila da je privremena zabrana bila uvedena sa velikim oprezom.
Jedna fotografija Tejlor Svift podeljena na mreži X, koja je nazvana "Ličnost 2023. godine Time Magazina", a koja je napravljena uz pomoć veštačke inteligencije, imala je 47 miliona pregleda pre nego što je suspendovana, navodi Njujork Tajms.
  • Zemlja čudesa

    30.01.2024 09:19
    Iracionalno
    Neshvatljivo mi je zašto se diže ovolika larma oko sasvim osrednje pevačice čije pesme niko koga znam nije dva puta preslušao. Mogu da prihvatim da se marketinški pravi od nje mega-zvezda tipa Madone ili Ledi Gage, ali ove dve su se vrtele na radio-talasima svih stanica jer je njihova muzika imala "ono nešto". Ova sad dođe nešto k’o Madona za gluve (da ne napišem nešto uvredljivije).
  • Milan

    30.01.2024 08:35
    Човече, ја први пут чујем за ову уметницу. Лепо изгледа, вероватно и лепо пева.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.