Nova optužba protiv Depardjea za seksualni napad

Protiv francuskog glumca Žerara Depardjea podneta je nova prijava za seksualni napad, saopštila je advokat Karin Dirije Dibol.
Nova optužba protiv Depardjea za seksualni napad
Foto: Beta/AP
Pravna zastupnica koja već brani glumicu Šarlot Arno, navodnu žrtvu silovanja zbog kog je u decembru 2020. podignuta optužnica protiv Depardjea, u petak je preporučenom poštom dostavila pariskom tužilaštvu novu tužbu protiv glumca za dela seksualnog napada, seksualnog uznemiravanja i seksističkih uvreda, prenosi Mond.
 
Prema njenim rečima, navedena dela datiraju iz 2021. godine i nisu zastarela, a desila su se na snimanju filma "Les Volets verts", u režiji Žana Bekera. 
Žena koja je podnela prijavu po imenu Ameli (53) je dizajnerka produkcije na setu.
 
Ona je u izjavi za portal Mediapar navela da je glumac na snimanju u Parizu 10. septembra 2021. dao brojne grube primedbe, a zatim "brutalno zgrabio" i "gnječio joj struk, stomak, dok bi se penjao" do njenih grudi. 
Prijavljeni napad su navodno prekinuli glumčevi telohranitelji.
 
Istraživački sajt takođe tvrdi da je glumica Anuk Grinber, koja je osudila ponašanje glumca prema ženama u štampi, podnela tužbu za klevetu protiv Beatris Gajsman, advokata Depardjea. 
 
Prethodno, u 2023. godini, 13 žena optužilo je glumca za seksualni napad ili uznemiravanje, navodi se u novinarskoj istrazi francuskog Mediapara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.