Nakon incidenta u bolnici: Vlada Britanije pozvala javnost da podrži Kejt Midlton dok se oporavlja

Dauning strit je pozvao britansku javnost da "stane iza" Kejt Midlton dok se oporavlja od operacije, a nakon niza teorija zavera i navodne povrede podataka u bolnici u kojoj je lečena.
Nakon incidenta u bolnici: Vlada Britanije pozvala javnost da podrži Kejt Midlton dok se oporavlja
Foto: Beta/AP
Portparol premijera Rišija Sunaka uputio je poziv kada se ispostavilo da je pokrenuta istraga u vezi sa tvrdnjama da je osoblje u privatnoj klinici, gde je Kejt bila podvrgnuta operaciji abdomena, ilegalno pokušalo da pristupi njenoj medicinskoj dokumentaciji, preneo je "Dejli mejl".
 
Kancelarija komesara za informacije navela je da istražuje tvrdnje da je radnica u londonskoj klinici pokušala da pogleda njenu dokumentaciju bez ovlašćenja.
Klinika je saopštila da će preduzeti sve odgovarajuće korake da istraži navodnu povredu.
 
Na pitanje novinara portparol Rišija Sunaka pozvao je Britance da stanu iza princeze od Velsa.
Upitan o navodnom kršenju privatnosti podataka na londonskoj klinici, portparol je rekao da je jasno da postoje stroga pravila o podacima o pacijentima koja se moraju poštovati.
 
"Mislim da svi želimo da stanemo iza princeze od Velsa i princa od Velsa i očigledno joj želimo što brži oporavak", istakao je on.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.