Sastojci:
- 1 l slatke pavlake
- 300 g prah šećera
- 400 g kisele pavlake
- 800 g ananasa u konzervi
- 500 g mlevenog keksa
Slatku pavlaku čvrsto ulupajte sa prah šećerom, pa dodajte seckani ananas i sok iz konzerve. U smesu polako umešajte kiselu pavlaku. Kalup obložite folijom, sipajte malo fila, pa pospite keksom. Sve ponovite još tri puta i završite keksom. Ostavite u frižider, pa kad dođe vreme za posluživanje, tacnu malo namažite margarinom i prevrnite tortu. Ukrasite po želji.
Autor: 021
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar