Češka pivara svako drugo pivo daje besplatno

Najveća pivnica u Češkoj Pilsner Urkel danas će svako drugo pivo davati besplatno.
Češka pivara svako drugo pivo daje besplatno
Foto: Pixabay
Od danas su barovi i restorani u Češkoj ponovo otvoreni, a najveća pivnica u toj zemlji Pilsner Urkel promovisaće se tako što će svako drugo naručeno točeno pivo biti besplatno.
 
Medijji navode da će ta akcija važiti u svakoj pivari tog brenda, prenosi BBC.
 
Barovi i restorani bili su zatvoreni u Češkoj od sredine marta radi sprečavanja širenja novog virusa korona.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
  • aaaaa

    25.05.2020 14:14
    aaaaaa
    Ja bih dušu prodao i plus još platio za nefiltrirani urkvel...
  • Baten

    25.05.2020 12:26
    Da, da...
    Kupiš jedno, po ceni dva piva, i drugo dobijaš besplatno!
  • Kuljanin

    25.05.2020 11:38
    Bohemija
    Nije Urkel, već Urkvel (Urquell), "iskonski izvor" na nemačkom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Lista 12 vrsta voća sa najmanje šećera

Mnogi ljudi unose više šećera nego što su svesni - iako ga najčešće povezuju s kolačima i gaziranim pićima, šećer se krije i u brojnim svakodnevnim namirnicama.

Minut pire: Koliko je zdrav?

Instant ili minut pire krompir se često doživljava kao brza i praktična zamena za domaći pire - samo dodate vodu ili mleko, malo promešate i gotovo.

Đelato ili sladoled: U čemu je razlika?

Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.

Šta nikad ne bi trebalo raditi s limunom

Limun je jedna od najkorišćenijih namirnica u kuhinji - dodajemo ga u vodu, prelive, kolače, ribu, čaj... Međutim, koliko god bio zdrav i svestran, postoje stvari koje jednostavno ne bi trebalo raditi