FOTO: Nije šala - napravljena čokolada sa čvarcima

Kraš je danas na svom Fejsbuk profilu objavio kako je zaista napravio čokoladu Dorinu s čvarcima.
FOTO: Nije šala - napravljena čokolada sa čvarcima
Foto: 021.rs
Prvi put su ovu kombinaciju spomenuli u smislu prvoaprilske šale, ali, kako kažu za N1, interesovanje je bilo toliko da su stvarno odlučili da naprave čokoladu s čvarcima.
Svi koji ovu čokoladu žele da probaju, to mogu uraditi od 30. aprilu u Kraš choco&café-u u Zagrebu. Iz Kraša napominju da su količine ograničene.
"Svima koji su na našu prvoprilsku šalu komentarisali pozitivno i poželeli da probaju Dorinu s čvarcima, šaljemo po jedan primerak na adresu", kažu iz Kraša. 
 
Ako ste vi među takvima, samo Krašu treba da se javite u inboks na Fejsbuku.
 
  • Jaa

    12.06.2022 01:46
    zafrknuli plazmu I smoki
  • Cvarkov

    11.06.2022 21:47
    Upropastise cvarke
  • Vlada

    27.04.2022 15:11
    Čvarak mi ne diraj
    Bestisnici, zar vam nista nije sveto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.