Da li se sviđate kolegi sa posla?

Da li postoji način da prepoznate da li vas kolege gledaju kao deo ekipe ili žele puno više?
Da li postoji način da prepoznate da li vas kolege gledaju kao deo ekipe ili žele puno više?

Oni koji u vama vide mnogo više od radne koleginice stalno će biti u kontaktu sa vama. Verovatno će to biti toliko očigledno da će postati i neugodno. Ako želite da saznate da li ste deo tima ili ipak, za nekog i nešto više, obratite pažnju na sledeće stvari.

Oni daju komplimente

Nebitno je da li se radi o novim cipelama ili načinu na koji obavljate posao, kolege kojima se zaista dopadate će to na poseban način i "primetiti". Naime, mnogo toga možete saznati na osnovu boje njihovog glasa ili čestog, nepotrebnog, fizičkog kontakta (tapšanje po ramenima ili leđima).

Oni vas pozivaju na piće

Znaćete da ste deo ekipe kada vas pozovu na piće ili večeru. Bez obzira da li ste se slučajno zadesili na istom mestu gde i oni izlaze ili ste pozvani putem cirkularnog e-maila, ali to što se sada družite sa njima je znak da žele da provode vreme sa vama.

Osmehom će vam dati do znanja kako se osećaju

Ako je neko od njih zainteresovan da mu budete više od radnog kolege, prepoznaćete to po njegovom osmehu. Svaki put kada uđete u prostoriju, "počastiće” vas ogromnim osmehom. On će pronaći razlog da dođe do vaše kancelarije, pa čak i samo da poželi dobro jutro ili ispriča neki dobar vic.

Oni šalju poruke i kada niste na poslu

Poruke koje dobijate u toku radnog dana i koje se najčešće tiču posla ili zanimljivih stvari vezanih za nekog od kolega su česte i ne treba da vas brinu. Međutim, ako neko od tih istih kolega počne da šalje poruke i kada niste na poslu, moguće je da on želi romansu.

Postaju nervozni u vašoj blizini

Kolege koje u vama vide nekoga s kim bi najradije proveli ostatak života verovatno će izgledati jako nervozno kada su u vašoj blizini. Ako ste kojim slučajem zaboravili da odgovorite na e-mail, poruku i slično, često će vas zabrinuto upitati da li je između vas sve u redu.

Oni su ljubomorni

Velike firme, privatni život i, uopšte, svakodnevnica nude veliki broj prilika za upoznavanje novih ljudi. Kolega sa posla, koji gaji osećaje prema vama, biće ljubomoran na sva vaša poznanstva koja bi vas eventualno "odvukla” od njega. On šalje poruke kada zna da ste na poslovnom sastanku sa nekim ko mu ne odgovara, stalni pozivi na ručkove, pa i opsesivno proveravanje vaših društvenih stranica su sigurni znakovi da je ljubomoran.

Ako se ne osećate isto kao on, dajte mu do znanja i to što pre, kako biste sprečili da atmosfera na poslu postane neugodna.

  • 25.01.2015 14:39
    Meni se to desavalo pre izvesnog vremena,vrlo je neprijatno,ali sve zavisi od osoba.Da ne pisem dalje sta se izdesavalo...mozda se I prepozna...samo da kazem da je veoma neprijatno.
  • 25.01.2015 11:17
    ovakav problem podrazumeva dva: da imate posao i da se nekome svidjate. zapravo u tome ne vidim neki problem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.