Šta sve može vibrator, a muškarac ne može

Vibrator ne može da zameni seks, ali definitivno ima neke prednosti.
Vibrator ne može da zameni seks, ali definitivno ima neke prednosti. Saznajte u čemu je sve ova igračka bolja od živog muškarca.

Muškarci ne vole to što žene ponekad koriste vibratore. U stvari, ne dopada im se što vibratori uopšte postoje. Ta seks-igračka je konkurencija muškarcu zato što hoće da uradi sve ono što muškarac često neće ili ne želi svaki put. Evo i šta.

"Ide" tačno tamo gde žena poželi.

Uz pravu meru pritiska i intenziteta, pod pravim uglom.

Lakše ga je kontrolisati.

Nema nikakvog nepotrebnog razgovora.

Ne mora da sačeka sat dva jer se upravo oždrao za večeru.

Vrlo je tih, tako da nije bitno da li ima još nekoga u kući.

Nesebičan je, tu je samo da zadovolji.

Nije mu važno kako žena izgleda, ni da li je bikini zona savršeno sređena, ni da li tu ima nekog malog "viška" u predelu stomaka.

Orgazam stiže. Svaki put.

Ali, ako posmatrate to ovako - zašto bi se neko osećao ugroženo zbog komada silikonom presvučene plastike? Samo zato što je često duži i širi od njegovog penisa? Samo zato što žena pomoću vibatora svaki put može da doživi orgazam, a tokom seksa to nije slučaj?

Ali zato s vibratorom nema maženja, on ne govori "volim te" i ne može da napravi bebu. A ni doručak u krevet ne donosi.

  • 08.04.2015 07:29
    Nekada bi bilo bolje da vibrator odradi sve sto treba,ali se uvek predomislim i onda bude sve kako teba.Misljenja sam da je bolje kupiti vibrator,ako je u tome stvar,nego varati i traziti nekoga i posledice mogu biti nekada teske i za brak i partnera.Eto ,to je sa zenske strane...a sa muske...mislim da bi vecina rekla:ako bas nisam uspeo da te zadovoljim,bolje da si kupila vibrator,nego unistila brak i poverenje i sve lepo sto imamo,nego jurila drugoga!!!
  • Saljivdzija

    07.04.2015 19:40
    Sta moze. . .
    Vibrator ne moze da otvori teglu i izbaci djubre :-)
  • 07.04.2015 13:49
    Aleksej, vidimo, zato vas sve cesce i zamenimo sa ovim veselim predmetom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.